View Single Post
stare 07.09.2008, 12:19   #113
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Powrót do przeszłości

Cytat:
Napisał Chanel
Od ósmego odcinka (pogrzeb) minęło 5 lat?
Pisząc to, nie chodziło mi o cmentarz, tylko o grób Tanii. A co do tego już się zgadza

Cytat:
Napisał ptasie mleczko
Tylko brakło mi tego żeby sobie padli w objęcia i pocałowali się namiętnie, bo wydaje mi się, że to normalne po wyznaniu sobie miłości, ale rozumiem, że Dustin to taki chłodny typ.
To jest między innymi ten fragment, który wywaliłam
No ale skoro zaczął padać deszcz, to raczej nie mogli stać i moknąć.
Ale oczywiście nadrobią
Cytat:
ciekawa jestem jak zareaguje Alan jak się dowie. Pewnie uknuje perfidną zemstę.
Hmm... Chyba będę już cicho i nie zdradzę większej ilości szczegółów (i tak juz za dużo wiecie ]
Cytat:
Chyba się uzależniłam od Twojego FS
A za niedługo się kończy i co wtedy?
Chyba, że AND3 podtrzyma klasę Miejmy nadzieję... Z resztą, takie same obawy miałam zaczynając "dwójkę". A tu co się okazało? Że wyszła lepiej od pierwszej części

I jeszcze coś dodam, co pewnie trochę podsyci Waszą ciekawość: w ostatnim odcinku wydarzy się coś, czego żaden z Was się nie spodziewa. Wydarzenie nawiązane do "AND", ale jeszcze bardziej kontrowersyjne, niż tam. Kto zgadnie o co chodzi, nie musi czytać ostatniego odcinka
Jak chcecie, możecie zgadywać. Czy to tutaj w komentarzach, czy na PM`ach, a co poniektórzy "wybrańcy" mogą nawet na Gadu
A odcinek postaram się zrobić w tym tygodniu, a wstawić w piątek. Mam nadzieję, że wytrzymacie
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem