View Single Post
stare 11.09.2008, 10:39   #218
Morpheus05
Guest

Domyślnie Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik

Cytat:
Napisał tysiacpostaci Zobacz post
DZIEKI chyba go sciagne. a tak poza tym to kiedy wlaczam simy pokazuje sie po tych dodatkach "dzialanie programu zaklocone aplikacja zostanie zamknieta" i najgorsze jest to ze nie wiem po ktorym! to jakas popaprana sprawa:/ w necie tyle ladnych rzeczy A NIC NIE DZIALA ehhh chyba sobie po prostu odpuszcze:/
Miałem ten sam problem. Gra działała bez zarzutu. Miałem gigantyczną ilość dodatków z netu. Pamiętam, że pewnego razu ściągnąłem kilka/kilkanaście naprawdę zarąbistych gadżetów, rozpakowałem i wrzuciłem do właściwego folderu. Odpaliłem grę. Chwilkę podziałała i po pewnym czasie grę trafia szlag a w jej miejsce pojawia się komunikat "działanie programu zostało zakłócone. aplikacja zostanie zamknięta." Co ja się nakombinowałem, to głowa mała. Wywaliłem wszystkie dodatki, odinstalowałem i z powrotem zainstalowałem grę wraz z oficjalnymi dodatkami i ... nic. Poszedłem nawet na całość i przeinstalowałem system (i tak już wymagał tej operacji). Podejrzewałem, że któryś z netowych dodatków wpieprzył się do rejestru i przez to, gra przestaje po jakimś czasie śmigać. Żadne z tych działań niestety nie przyniosło spodziewanego efektu. Krew mnie chciała zalać z powodu bezsilności w walce z kompem. Odpuściłem sobie...
Muszę jeszcze dodać, że korzystałem z takiej małej aplikacji, która bodajże nazywa się Q-express czy jakoś podobnie. Jest ona nota bene do ściągnięcia na stronce "modthesims". Pozwala ona na zainstalowanie prawie każdego dodatku z netu nie wymagając przy tym posiadania konkretnego oficjalnego dodatku (mam na myśli np. na studiach czy nocne życie).
pzdr
  Odpowiedź z Cytatem