View Single Post
stare 16.09.2008, 18:15   #107
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Powspominajmy ;D

Luty 2005... Bosh, złote czasy... Jeszcze jako Erestor torturowałem forum swoim bytem Jezu, aż łezka się w oczku kręci, gdy się przegląda te stare jak świat tematy, kiedy to jeszcze w Sims1 trwały burzliwe dyskusje, a ilość "pomyłek" ludzi była znacznie mniejsza...

Wiecie, że to było moje pierwsze konto? Wcześniej szpanowałem tutaj na koncie ppp, na które się zalogowałem(ppp to było niegdyś hasło do internetu, wmahah)

Heh... A potem simsweb.pl, miło tam było, jednak nie odczuwało się tego sentymentu, tego całkowitego uwielbienia, nie to co thesims.pl, które było wtedy na krańcu.

Hah, I trichelle, która z uwielbieniem nadużywała władzy i banowała każdego, kto jej się nie podobał. Boże, jak się jej ludzie podlizywali.

Bum, zdjęcie moda Eamane, wielka wojna między userami, którzy byli przeciw, a userami za, wszyscy się ciągle kłócili.

Hah, właśnie wtedy dostałem bana, chociaż powinno być zupełnie odwrotnie(co jest bardziej wiarygodne? Zwyczajny tekst, czy zdjęcie, które pokazuje całą wiadomość? No, co? xDDD)

Omg... Ale byłem wkurzony zajściem xD

A po dłuuugim czasie nasz kochany Uno wykupił thesims.pl i odbudował forum, jednocześnie karając trich(która potem wielce się oburzała). Hah, jezu, wy też to pamiętacie?

Heh... : |

EDIT: Czytu, czytu... Niebiescy i Czerwoni! Gosh, byłem trochę w niebieskich i trochę w czerwonych, strasznie się burzyłem, jak ktoś napisał, że czerwony to kolor seksu(a miałem tam niby czerwony garnitur) wmahaha xD

Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:01
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem