Jestem nowa (więc nie piszcie, że się powtarzam, nie mam czasu na sprawdzanie) i potrzebuję pomocy. Mam problem z zainstalowaniem The Sims 2 Podróże. Posiadam też inne dodatki, tj: Nocne Życie, Młodzieżowy styl Akcesoria, Na Studiach, Zwierzaki i Własny Biznes. (Podałam w kolejności zainstalowania, bo podobno ta kolejność ma znaczenie). Kiedy instalacja dobiega końca wyskakuje mi komunikat:
Aplikacja sprawdzi, czy zainstalowana wersja jest zaktualizowana.
Wciskam ok i zaraz pojawia się: (Nawet nie pojawia się to szare tło i ten czerwony pasek postępu):
Wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana.
Dodam, że WSZYSTKIE poprzednie dodatki zostały PRAWIDŁOWO zaktualizowane. Podróże ściągnęłam z Bear-Shar'a. (Jak Zwierzaki i Biznes, tylko że z nimi nie miałam problemu). Wpadło mi do głowy, że może jeszcze powinnam zainstalować Cztery pory roku? Bo jak wchodzę w TSbin Młodzieżowego stylu to tam są pliki aktualizacji od Nocnego Życia do Cztery Pory Roku. (Kiedy klikam na Cztery Pory Roku, wyskakuje mi, że Gra The Sims 2 Cztery pory roku nie została zainstalowana... Bla,bla,bla... ) , a dalszej aktualizacji, do Podróży lub Czasu Wolnego nie widać. Może dlatego wyskakuje mi błąd? Proszę o pomoc...
Mój e-mail :
[email protected]
[email protected]
[email protected]
GG : 8340025
Lub bezpośrednio na forum.