Cytat:
Napisał Lara_Croft
dzięki Liv, jak spojrzałam, że dałaś posta aż się przestraszyłam co tam napisałaś.
no, ale 2 odcinka nie będzie. Pomyślicie "To tylko wymówka'' a tak nie jest. Mam problem z simsami i obawiam się, że musze je jeszcze raz zainstalować 
Przykro mi. Moderator musi zamknąć temat.
|
A zapowiadało się okey. Popracowałabyś. Jedyne co to mogłabyś zmienić temat, bo jeśli chodzi o zwykłe życie to nie jest mile widziane. Ja kiedyś powieść miałam opisać na podstawie mojego życia. No i napisałam pierwszy odcinek, ale czytelnicy narzekali, że oklepana fabuła. No to mi się przyplątał pomysł. Nawet dobry i ciekawy (może przeczytać xP) no i tak to jakoś się zaczęło. Może i nie mam talentu do pisania, ale ostatni odcinek staram się napisać jak najlepiej

Staranie się robi dużo. A co do problemy w simach. Gdybyś widziała mój komp i moje simy. Co sekundę się coś zawiesza. W ogóle nie mogę grać w simsy. Gram tylko po to by robić zdjęcia. Ale jakoś to robię. A problemy w simach mogą jedynie opóźnić odcinek, ale nie spowodować koniec całego fs. Bo uwierz, ja wiem co to znaczy jak komputer i simy nie chcą działać razem. Ale zawsze idzie z tym coś zrobić! Przynajmniej się cierpliwości nauczysz

Pozdrawiam,
Di