View Single Post
stare 25.09.2008, 15:56   #1
Tidus2004
Guest

Domyślnie patche do simsów

Mam takie pytanie. Zainstalowałem sobie już te simsy, wszystkie dodatki po kolei. Potem inteligentny ja, poczytałem sobie że potrzeba zainstalować też wszystkie oficjalne patche żeby gra działała najlepiej. No i moje pytanie brzmi, czy mogę zainstalować patche po kolei od simsów 2 przez simsy na studiach, nocne życie itd, po czas wolny ale w momencie kiedy już mam wszystkie dodatki gry wgrane? czy musze odinstalować wszystko i instalować od nowa każdą część po kolei i po niej odpowiedni patch ?Szczerze mówiąc to nie chce mi sie strasznie tego robić... ale mam problem z grą bo co jakiś czas wywala mi błąd że aplikacja zostanie zamknięta, i to mnie wkurza. Pewnie to przez jakiś dodatek z neta ale uzywałem clean installera i nie ma żadnych wadliwych plików, a wszystkich jest naprawde mało dodatków z neta, no i są mi potrzebne. Nie chciałbym sie ich pozbywać... Myślałem że może te patche coś załagodzą sytuacje
z góry dzięki za odpowiedź
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.