View Single Post
stare 26.09.2008, 20:19   #186
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:
Napisał Grace Zobacz post
Uno, ale Cudza ma pod tym wzgledem racje. zawsze, kiedy zacznie sie jakas dyskusja, ktora moglaby w jakikolwiek sposob zadzialac na niekorzysc administratorow, to temat zostaje zamkniety, ewentualnie posty zostaja skasowane i koniec
No nie jest pod tym względem tragicznie
Jasne, że admini też ludzie i pewnie czasami ich ponosi, jak każdego, ale akurat temat, który został zamkniety i usunięte posty był o piractwie, a w regulaminie forum, jest zapis (zresztą często i z lubością przez większość użytkowników cytowany "na forum nie rozmawiamy o piratach".
I coż, jeżeli ktoś chce sobie o nich pogadać to jest takie forum o simsach w internecie, które nie ma tej reguły, a wręcz nawet jest osobny dział dla "piratów:
Nie to żebym kogokolwiek oceniała pod tym względem, bo jestem w stanie zrozumieć, że niektórych najzwyczajniej w świecie nie stać wydać ok. 1000 zł. na serię TS2, ale jeżeli ktoś zostaje członkiem tego forum to jednocześnie akceptuje regulamin i powinien się go trzymać, a jak czasami zdarzy się komuś omsknąć to powinien pogodzić się z usunięciem posta przez admina

I nie sądzę, żeby admini byli przewrażliwieni na swój temat, bo gdzieś kiedyś rzucił mi się w oczy post, że ktoś się przyznał do błędu, a to wymaga wg mnie dużej odwagi (odwaga to kiepskie słowo, ale nie przychodzi mi na myśl żadne inne).

Zresztą - sprawdźmy czy są przewrażliwieni

UNO i OAZIS, i TINN , i ROCKET, i NIEPOGODNA są kiepskimi adminami i uważam, że nie znają się na swojej robocie

Jak post zostanie usunięty, tzn, że jednak są przewrażliwieni i boją się "konstruktywnej" krytyki

Ostatnio edytowane przez Björk : 26.09.2008 - 20:22
Björk jest offline   Odpowiedź z Cytatem