View Single Post
stare 27.09.2008, 18:47   #203
Dsquared
Guest

Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
A ja się powtórzę, bardzo lubię to forum z paru względów, panuje tu fajna atmosfera, są tu zazwyczaj normalni ludzie >.< pomijając odrębne przypadki Kocham przyglądać się kłótnią A noo i bardzo fajnych mamy moderatorów, administratorów może też ale nie widuję ich tu za często. I ogólnie to jest super, ale chciałbym konkurs Na forum siedzę codziennie, i zawsze gdy widzę durne tematy typu "Lubię the Sims, a ty" to mi się śmiać chce

Edit: nie poszukujecie może nowych modów, nie żebym coś tam mówił ale moja osoba nadawała by się na to stanowisko *mówi wyniośle*

Cytat:
Oaz o niee teraz się popłaczę Pójdę się pociąć łyżeczką >.< A tak seryjnie to miejcie mnie na oku jak będziecie szukali

Cytat:
Grace - ja tylko się zapytałem, a modem chciałbym być bo mam podejście do dzieci, a ich jest tu dużo I ogólne to na forum spędzam dużo czasu i żaden temat mi nie umknie Aaa i zwracam się z prośbą o usunięcie tego konta http://forum.thesims.pl/member.php?u=21652 jeżeli dobrze policzyłem te ten user/ka nie jest aktywny od ponad pół roku
Cytat:
(...)Wierz mi nie jestem żadnym napalonym dzieckiem, które ma tylko przed oczyma napis Moderator i brnie żeby nim być
Wszyscy Ci wierzymy!

Masz spore predyspozycje do stania się kolejnym najbardziej żenującym użytkownikiem tego forum. Niech Ci urośnie...wiek, a później możesz mówić o podejściu do dzieci. Dziecko =)

Grace - dobrze prawisz
  Odpowiedź z Cytatem