po uruchomieniu gry komp się resetuje prosze o pomoc :(
witam jestem tutaj nowa i z gory proszę o wyrozumiałośc jesli cos zle napisze badz namieszam .otóz mam problem z resetowaniem komputera podczas grania a dokładnie w momencie kiedy wejdę na jakąkolwiek parcelę niedawno robiłam formata dołozyłam ramów bo miałam 512 teraz mam 1gb gra przed formatem fakt zamulała się ale jakoś chodziła dało rade pograc choc długo sie wczytaywała dlatego dokupiłam ramów ale teraz po formacie zainstalowaniu np nowych sterowników do karty graficznej dzieją się takie rzeczy dlaczego ? gra się normalnie załaduje mozna np sobie ozdobic otoczenie dołozyc drzewek itp ale kiedy juz wejde na jakąs parcelę pojawia się niebieski ekran i komp się resetuje próbowałam nawet zainstalowac tylko wersję podstawową bo myslałam ze to przez dodatki ale dzieje sie tak samo i z dodatkami i bez nich bedę wdzięczna za wasze cenne rady bo naprawdę nie wiem co zrobic aby móc w miare normalnie grac dodam ze nie jestem tez specem od kompów więc tym bardziej bedę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedz z góry dziękuje
|