View Single Post
stare 28.09.2008, 15:32   #11
Ritty
Guest

Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Cytat:
Napisał Neillé Zobacz post
A ja mam dowód, że są dwie Belle i wystarczy się przyjrzeć, żeby zobaczyć, że różnią się wyglądem (ta po lewej to podróba z Dziwnowa, a po prawej oryginał z Miłowa przywrócona boolPropem) :
Cytat:
Napisał Fever Zobacz post
SŁUCHAJCIE! ODKRYŁAM!
Jak już wiecie są dwie Belle. Jedna w Dziwnowie (klon ktory nie ma drzewa genealogicznego i różni się od prawdziwej Belli rysami brwi, makijażem itp.) no i prawdziwa Bella jest w Miłowie! http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm tutaj jest dowód! Za pomocą kodu boolproop... w dziwnowie sprowadziłam klona i mial taki sam portret jak na obrazku! A jak w Miłowie ściągnełam właściwą prawdziwą Bellę! MIAŁA DRZEWO GENEALOGICZNE! Obie Belle mają pragnienie romansowania. I się skapnęłam. Oto historia:
Bella Ćwir miała dwie rodziny. Wyszła za mąż za Michała Kawalera (drzewo) ale nie miała z nim dziecka. Później chyba musiała się rozwieźć i zamieszkać z Mortmierem i urodzily im się Kasandra i Alexander. ALE UWAGA! Gdy grałam rodziną Kaliente zauważyłam urnę z napisem: Michał Kawaler... a jak wcześniej sprawdzałam drzewo Mortiego i Belli było napisane KAWALER... więc już pamiętałam to nazwisko! Patrząć w drzwo Diny Kaliente zauważyłam, że jej mężem był Michał Kawaler... a ona przecież znała Dona, nie? Michał zdradził Dinę z Bellą... i Dina chciała się zemścić... a miała przecież wtyki z Dona. Namówiła go aby przekabacił Bellę żeby spojrzała w teleskop. (Widać na zdjęciu) Obcy porwali Bellę i zanieśli do Dziwnowa... i tam była Simem niezależnym. Dina nie chciała żeby Michał już nigdy się nie spotkał z Bellą... rozumiecie już? Czysta zemsta! A Maxis wplótł do tego jeszcze motyw z Obcymi. Jestem pewna, że to prawda. Jeśli chcecie sprawdzić Bellę to przywołajcie ją w Miłowie i porównajcie drzewa z Diną. Ze wspomnień się nic nie dowiecie bo Maxis zrobił tak żeby był motyw z czyszczeniem pamięci aby Bella nie pamiętała że kiedykolwiek miała dzieci i zdradzała kogoś. A może jeszcze Dina chciała zagarnąć Mortimera bo był bogaty?

Męczyłam się nad tym nieźle... ale doszłam do prawdy
Pozdrawiam
Nikita
PS. Przez napisanie starałam się najlepiej wytłumaczyć, ale nie wiem czy wszystko zrozumiecie bo pisałam to pod presją.
Tylko Bella była siostrą Michała, a Dina chciała Mortimera...

Może lepiej to wrzucić na 1 stronę?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.