View Single Post
stare 29.09.2008, 14:47   #4
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: *Zagubione*Serca*

Coś mi tu nie współgra. Najpierw napisałas, że ojciec zginął, kiedy Mary miała 2 lata. Teraz ma szesnaście. Może ja niedokładnie czytałem, ale wychodzę, z założenia, że Cameron była 14 lat w depresji, a córka 14 lat siedziała w domu dziecka,a ty napisałas że po pięciu latach... Nie wiem, może czegoś ja nie pojąłem, ale tak wyczytałem swoimi ubogim sylabowaniem Akcja wcale nie jest taka nudna, jednak wiem dlaczego taka nie jest, wszystko dzieje się zbyt wszystko. no i raczej kolejne odcinki są do przewidzenia, ale napisze ci na PM, bo jeszcze trafię i popsuje każdemu niespodziankę . Mam jednak nadzieję, że moje oczekiwania się nie spełnią. Ładnie piszesz jak na czternaście lat, tylko czasami brakuje urozmaiconaego słownictwa, czasem jakiegoś rozbudowania, bardziej złożonego zdania, czyli tak po "chłopsku". Ale taki prosty styl przyciąga do siebie o wiele większa grupę fanów niż wyszukane słownictwo (przykład Harry Potter, gdzie czytelnik więcej uwagi zwraca na akcję niż na styl jej opisania ). Zdjęcia ładne, nie takie na odwal, chcące pokazać jak najwięcej w fajnej perspektywie, ale na jednym z nich widać niebo. Ogólnie na razie nie ocenię. A. Najpierw zaszalał z opisami, a później same dialogi. Wpleśc trochę dialogu w opis i odwrotnie, a efekt wyjdzie zadowalający.