Cytat:
Napisał helena
WRESZCIE! Wielkie dzięki Bjork za tłumaczenie, odwaliłaś kawał dobrej roboty  Strasznie cieszę się, że został naprawiony błąd z komórkami i grą na pianinie... No i oczywiście lokajem-porywaczem  Te trzy błędy najbardziej mnie denerwowały.
PS Jak to TRZY łatki do CW? O__o Mogłabyś podać do nich linki? Ja widziałam tylko jedną 
PS 2 Jeśli zainstalowałabym teraz tamte pozostałe dwie łaty do CW, nie popsułoby mi to gry?
|
Dzięki, ale tłumaczenie jest bardzo kulawe
A co to łatek do CW, to tylko ostatnia (ta która teraz znajduje się na stronie) poprawia "prawie" wszystkie błędy. Poprawia też błędy, które naprawiały dwie poprzednie łatki.
Tutaj to EA skiepściła i wypuszczała łatki niepełne.
A już dla zaspokojenia Twojej ciekawości; tamte dwie łatki były do pobrania ze zwykłej strony The Sims 2.com, ale teraz są zastąpione tą najlepszą. Więc wiele nie straciłaś. Ja przy instalowaniu tej ostatniej miałam problemy, bo musiałam odinstalowywać CW i ponownie instalować, bo ona jednocześnie naprawia błędy w Ikea i w Kuchnia i Łazienka. Dlatego polecam od tej pory instalować CW na końcu mimo, że później wyszły dopiero w/w akcesoria.