View Single Post
stare 04.10.2008, 09:59   #38
Fuema
Guest

Domyślnie Odp: Wrażenia z gry

Dodatek mam dopiero od wczoraj. Nie zdąrzyłam odkryć jeszcze zbyt wiele, ale jak narazie bardzo mi się podoba. Przede wszystkim fajny pomysł na "Tajne stowarzyszenia". Można tam spędzić trochę czasu, dowiadując się o swoim hobby kilku ciekawostek. W "Kuchni Zuzi" fajnym pomysłem jest wystawienie swojego dania pod ocenę jury.
Co do tych "ciągłych telefonów"... nie mam czegoś takiego. Wyskakuje mi jedynie okienko w prawym górnym rogu, że np. moja Simka coraz bardziej zaczęła interesować się danym hobby. Tak samo jest z prenumeratami i przyjęciami do Klubów. Może mam tak dlatego, że pobrałam łatkę z głównej strony i wyeliminowała błędy typu te telefony? Nie mam co do tego pojęcia.
Podoba mi się jeszcze opcja "Najlepsi przyjaciele na zawsze". Co prawda, nie zdąrzyłam jeszcze zobaczyć jakie są interakcje pomiędzy takimi zaprzyjaźnionymi Simami, ale wiem, że takim Simom wolniej spada wskaźnik kontaktów między sobą.
Dobrym pomysłem jest również aspiracja życiowa i wydawanie uzyskanych punktów na różne nagrody.
Ogółem oceniam ten dodatek 6/10, ponieważ nie zdąrzyłam jeszcze wszystkiego obczaić.
  Odpowiedź z Cytatem