View Single Post
stare 04.10.2008, 23:41   #77
megwitch
Guest

Domyślnie Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

Cytat:
Napisał Rainbow Zobacz post
Dokładnie-mi to zwisa,czy ktoś ma grę z półki w sklepie,ściągniętą czy z d...skądś tam

Ale komuś się musi nudzić,że takie tematy zakładają...:/
Może nie zauważyłeś/aś, ale tematem była sonda, czysta matematyka, a że ludzie zaczęli się chwalić lub przyznawać do piratów (a i tak parę postów dalej zdarzyło się komuś napisać "i tak nikt się nie przyzna", gratuluję czytania ze zrozumieniem) to ich sprawa, jak się nie podoba - nie musisz czytać.

I nie, nie nudziłam się, jak widać nawet rzadko tu zaglądam Prowadzę swojego rodzaju badania społeczne. Dla mnie nawet reakcje ludzi są fascynujące.

Czy choćby to, że użytkownicy faktycznie powiedzieli, co naprawdę myślą, tego się nie spodziewałam, gratuluję.

A moje zdanie? Jest gdzieś pomiędzy. Fakt, że MAXIS zasługuje na zapłatę, fakt też, że ceny Simów są delikatnie mówiąc wygórowane. Jak dla mnie jeżeli ktoś kupi parę części oryginalnych, to już jest z MAXISem kwita. Osoby, które się chwalą, że mają wszyściutko oryginalne najczęściej są nastolatkami, którym gry kupują rodzice, albo dostają spore kieszonkowe. I bardzo dobrze, niech coś z tego mają, ale ciekawi mnie co by było, gdyby byli na własnym utrzymaniu, albo rodzice nie mieliby tyle pieniędzy.

Na koniec - padło też parę komentarzy, że temat bez sensu. Chyba nie aż tak bardzo, skoro zrobiło się z niego 8 stron, bez naciągania ze strony autorki.
  Odpowiedź z Cytatem