Ta opinia (nie) będzie krótka: cudo!
Zacznę od wnętrz, bo absolutnie wymagają komentarza.
Salon: beże i czekolada okraszone domieszką bordo - eleganckie i przytulne. Nawet nie widząc zdjęcia właścicieli rzekłbym, że dom należy do ludzi starszych - panuje tu taki specyficzny klimat tajemniczości i "mądrości".
Kuchnia: zupełny kontrast - jasne, estetyczne pomieszczenie urządzone w drewnie z kilkoma kolorowymi akcentami. Wszystko idealnie dopasowane.
Sypialnie: ta pierwsza sprawia wrażenie bardziej wyciszonej i eleganckiej, druga zaś poprzez wesołą zieleń i brąz jest bardziej nowoczesna i "młoda". Doskonale poradziłaś sobie z tymi zestawieniami kolorystycznymi, efekt jest piorunujący.
Łazienki: w pierwszej chłodne połączenie bieli i błękitu, sprawia wrażenie nieprzytulnej, ale jest nietypowo zaaranżowana. Nie przepadam za różowym kolorem, dlatego druga łazienka mniej przypadła mi do gustu, ale przyznam, że wygląda bardzo kobieco: świece, kwiaty, pudełeczka, itp.
Otoczenie: wyrzuciłbym ten zielony zestaw wypoczynkowy z 4esf który mi tam bruździ i dałbym więcej trawy, ale poza tym jest genialnie: urocze patio z rattanowymi meblami, morze drzew, krzewów i kwiatów (czyli to co uwielbiam), no i ta szklarnia z winogronem - naprawdę starannie przemyślane i wykonane. Bryła domu wygląda niepozornie, ale domyślam się, że takie było Twoje zamierzenie, bo to co zobaczyłem wewnątrz wynagrodziło mi w pełni tą bladą elewację.

Dzbany obok fontanny mnnie rozwaliły - pasują tam idealnie. Studnia zaś musi wylecieć z mojego bieżącego projektu, bo widzę że znalazłaś ją przede mną (damn you!

).
Ogólnie rzecz biorąc - dom zasługuje na najwyższą ocenę, nawet pomimo różowej łazienki - autentycznie siedzę przed monitorem z rozdziawionymi ustami. Masz świetny zmysł przestrzenny, idealnie i konsekwentnie łączysz kolory, dobierasz meble, okładziny ścienne, dywany i inne dodatki, dzięki czemu wnętrza wyglądają na prawdziwe i tętniące życiem. Z czystym sumieniem przyznam, że jestem zachwycony.
<zbiera zabawki i idzie do innej piaskownicy>