View Single Post
stare 05.10.2008, 01:38   #3
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Amazon by czarnuch

Jestem pod wielkim wrażeniem projektu.
Ogród jest fantastyczny, rosliny wyglądaja jakby "same wyrosły" - nie ma wcale "regularności"
Bryła taka sobie niepozorna, jednak jak wspaniałe wnętrze kryje! W środku nie ma nic zbędnego, wszystko bardzo do siebie pasuje, a ja osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem rzeźb (salon, kuchnia i 1 sypialnia). W ogóle dom wygląda jakby ktos w nim mieszkał (np. te krzesła w kuchni - każde ustawione inaczej).
A pralnia? Niby każdy ma podobne dodatki, jednak nikt ich nie użył nawet w części tak fantastycznie.
Stolik na tarasie wygląda jakby ktoś zaraz miał zacząć przy nim grać w karty - te papierosy i piwo
A na winnicę nie mam po prostu słów zachwytu - na początku wydawało mi się, że to zwykła szklarnia z dachem - w jakim wielkim byłam błędzie. W ogóle wygląda jak z fotografi w folderze turystycznym.
I jak tu dawać konstruktywną krytykę? (te męskie buty przy wejściu nie pasuja do staruszka, chyba, że dla zdrowia uprawia jogging - to wszystko na co mnie stać
Dlatego nigdy nie daję oceny liczbowej - twój dom przekracza każdą skalę pod każdym względem.

Dziękuję za prezentację.
Pozdrawiam - Callineck