Odp: Światowe życie
Cytat:
Napisał ptasie mleczko
Buahahaha hahaha Jeśli chciałaś nas tu rozśmieszyć to Ci się udało. Ja tu leżałam po prostu przez cały czas czytania tych 3 odcinków. Jak to powiedział Kuba Wojewódzki to fs jest tak beznadziejne że aż śmieszne. Kolejne dziecko neo normalnie. Zastanawia mnie tylko to, po kiego grzyba wstawiasz fs na forum skoro masz za przeproszeniem w d.... zdanie innych i uważasz że jesteś taka wspaniała i tak pięknie piszesz? No że ażż muszę skomentować. Ja bym Ci radziła poczytać niektóre wspaniale napisane fs np. Liv Atlantisa Karpix Chanel Fobiki wtedy może dojdzie do Twojej jednej szarej komórki że można robić wspaniałe zdjęcia i pisać z polotem, bo to co nam tu zaprezentowałaś to jest po prostu żenada. Normalnie bym nic nie napisała nawet ale Twoja reakcja na krytykę jest nie do przyjęcia. Skoro coś wystawiasz na widok publiczny musisz się liczyć z tym, że nie wszystkim będzie podobać się tak jak Tobie i trzeba znieść krytykę z pokorą i godnością. aż mi żal że kolejna osoba pokroju joli rutowicz, czy jak jej tam, nam rośnie.
|
Zapomniałaś o Company 
Ale faktycznie- powinnaś zacząć przyjmować krytykę -.-
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]
|