View Single Post
stare 05.10.2008, 14:36   #11
kasiunal33
Guest

Domyślnie

AA JA specjalnie zrobilam 8 simów i ciagle pożar robiłam i ich usmiercałam.Albo wpisalam kod ,,move objects on" i wkładałm różnych przechodzacych ludzi do tego domu.A ,że zawsze sprzedawałm drzwi to nie mogli z domu wyjsc.No a jak juz było mało przechodni bo wszystkich zabilam (miałam 32 nagrobki)To zaczełam wzywac straż pożarną itd.ALe za każdym razem jak specjalnie robilam pożar to mi ten strażak gasił.No to zrobilam taką małą zagródke na podwórku i go wstawiłam i nie mógł wyjsc i jak był pozar to taka chmurka mi sie pokazywała z głową strażaka i pisało na niej ,,Halo jest pożar a ja nie moge go ugasiic" CZy cos w tym stylu.

Albo Mialam bardzo zmęczonego sima ale był tez brudny to wziełam go do prysznica ale byl tak zmęczony ze jak wyszedł to niezdążył sie ubrac i goły spadł na podłoge i spał.

A ja zatrudniłam nianie a ona dziecko na podłodze zostawiła i poszła do basenu.

Zrobilam simke i ona chciała miec dziesięc dzieci i tak jakos jej narobilam.Czekałm az dwa będą dorosłe i je wyporwadzam i znów następne 2.I tak jakos sie 10 zrobilo.Jak juz te jej dzieci powyrastały to chciała miec 20 wnucząt.No to znów to każdego jej dziecka dałam chyba po 2 dzieci.No i miała juz 20 wnucząt i platynową aspiracje A Potem patrze a ona znów ma jakies pragnienie tym razem ZORGANIZOWAC SPOTKANIE RODZINNE czyli razem musiała bym zaprosic 30 simów hehe dziwne te simsy czasem xD

Ostatnio edytowane przez Odyn : 05.10.2008 - 16:51
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.