View Single Post
stare 05.10.2008, 17:05   #49
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Światowe życie

Ludzie!!! Hallo!!! Że 3 odcinki wyszły za przeproszeniem do dupy, to nie znaczy że nie ma szans poprawy. Porównajcie sobie ten odcinek z poprzednimi. Jest o niebo lepiej. Widać,że się postarałaś! Fajne sformułowania, np, że o dziecku to ratorośl, i wogóle ten pierwszy akapit takim fajny językiem. Ale nadal odcinki za krótkie. Czytanie zajęło mi 21 sekund , a pisanie Ci na pewno niewiele więcej. W porównaniu do ogółu fotostory, to by była ocenka gdzieś ze -2/10 ale ja wolę ocenić w porównaniu do poprzednich odcinków i doszedłem do oceny 3/10! Tylko pogratulować. Ale parę rad:

-mniewam, że odcinki piszesz już w odpowiedziach na forum (wskazuje na to długość odcinków i ilośc błędów jakie popełniasz)
-jak robisz zdjęcia, to bierz na wysokie ściany
- odcinki rób dłuższe i nie na odpieprz

Rozumiem, że chcesz zrobić komedię, ale inny jest twój tok myslenia, a odbiorcy inaczej to czytają. To tak jak z piosenką. Ty ją rymujszesz, i myślisz,że jest dźwięczna, bo w głowie w myślach gra ci jej rytm, jednak druga osoba nie znająca piosenki słyszy tylko jakiś twoje chrypanie i bełkot i zapewne ten sam przypadek jest u ciebie. Pozdrawiam