Kiedy zobaczyłam , że pojawił się Twój kolejny dom , pominęłam wszystkie tematy i od razu zaczęłam ogladać zdjęcia z prezentacji Twojego pomysłu .
Po raz kolejny urzekłaś mnie realnością całej prezentacji . Zastosowałaś rzeczy , do których mam absolutną słabość i wówczas staję się zupełnie bezkrytyczna .
Po obejrzeniu całości poczułam niedosyt , że to tylko tyle ...... , a mogłabym z przyjemnością oglądać jeszcze .
Bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrz , która czyni nowoczesne pomieszczenia ciepłymi . Gra kolorów stanowi piękne tło dla całego pomysłu . Nie przepadam nigdy za czernią w domu , ale gdy oglądam kuchnię - Ty mnie do niej przekonujesz .
I choć już w poprzednim komentarzu o tym pisałam , napiszę raz jeszcze - podoba mi się sposób w jaki dekorujesz pomieszczenia ! Twoja dbałość o detale jest subtelna , przemyślana i niezwykle staranna . Tą umiejętnością utwierdziłaś mnie w przekonaniu , że posiadasz niepospolitą wrażliwość na rzeczy piękne .
Bardzo bym chciała obejrzeć kolejne Twoje pomysły i mam nadzieję , że niedługo może zobaczę .....

.