Odp: Światowe życie
Sama nie wiem co napisać na odchodne. może tylko to, że jestem zniesmaczona. i nawet nie już osławionym tekstem o wygrzebywaniu jedzenia ... tylko Twoim zachowaniem i ignorancją wobec panujących tutaj zasad. nie umiesz znieść krytyki to nie wystawiaj nic na forum publiczne. widzę, że zależy Ci tylko na czytelnikach, którzy pozytywnie ocenią Twoje fs ahahaah zmartwię Cię jak już wygonisz wszystkich którzy krytykują nie pozostanie nikt. jesteś po prostu śmieszna i tyle. najpierw piszesz że masz nas w du...szy a potem, że mamy się spodziewać kolejnej części, to w końcu jednak chcesz żebyśmy czytali to "coś". a Twój atak na królujące tu opowiadania był po prostu żałosny. ahahaha a tekst że Cię mdli od ptasiego mleczka doskonale odzwierciedlił Twój poziom umysłowy, chyba zostaniesz nowym "mistrzem ciętej riposty". z początku imponował mi Twój upór, teraz widzę, że jesteś ignorantką i to już przestało być śmieszne. szkoda mojego czasu. to tyle w tym temacie, więcej nie zajrzę do, jak to określiłaś "Twojego" tematu (kupilaś go sobie na własność?? sprzedajesz bilety??) bo już nawet bawić mnie to przestało, możesz wykreślić kolejnego czytelnika.
|