To ja może zacznę od tego, co mi się nie podoba. Po pierwsze płytki balkonowe, które są brzydkie i nie pasuja absolutnie do niczego. Po drugie kącik wypoczynkowy w zagłębieniu budynku, który błaga o jakieś podparcie zanim spadnie na niego podłoga z sypialni. I po trzecie hall na górze, który jest zbyt zimny kolorystycznie jak na mój gust.
A teraz plusy:
Dom stoi dumnie na wzgórzu, nowoczesna i udziwniona bryła dobrze komponuje się z surowym, górskim otoczeniem, a mieszkańcy mają wspaniały widok z okien.
Wnętrza (jak zwykle w Twoich projektach) mnie urzekły. Wszystkie pomieszczenia są idealnie skomponowane stylistycznie i kolorystycznie. Postawiłaś na nieco surowszy niż poprzednio modern, ożywiony kolorowymi drobiazgami i jak zwykle efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Kuchnia bardzo przypadła mi do gustu, głównie przez jej nowoczesny klimat złagodzony wesołym zielonym kolorem, podobnie jak brązowo-niebieska sypialnia oraz hall na dole. Obrazy w obu łazienkach moim zdaniem pasują idealnie, nie wiem dlaczego niektórzy się ich czepiają. Świetnie wygląda akwarium wpuszczone w ścianę w czerwonej sypialni.

Podoba mi się, że przykładasz dużą wagę do szczegółów, zagracasz miejscami przestrzeń, i bawisz się kolorami, co sam bardzo lubię. Czekam na następny projekt.