View Single Post
stare 29.03.2004, 10:02   #136
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Mar 27 2004, 06:21 PM

"Takie jest życie" odc 1

Niedawno do Simcity przeprowadziła się Sara Blyte (czyt. Blajt).Sara wcześniej mieszkała z rodzicami ale w koncu ma 18 lat a rodzice ją rozpieszczali.Sara więc postanowiła się wyprowadzić , w końcu nikt z jej znajomych nie mieszka z rodzicami.Sara właśnie stała przed blokiem w Simcity gdzie kupiła mieszkanie gdy usłyszała głos Kasi-SARA!-Oczywiście Sara się odwróciła i ujrzała swoją przyjaciółkę-CZEŚĆ KASIA, NIEWIEDZIAŁAM ŻE PRZYJDZIESZ.ZMIENIŁAŚ PLANY?-odpowiedziała.
-PRZECIEŻ NIE MOGŁAM POZWOLIĆ ŻEBYŚ SAMA PRZEKROCZYŁA PRÓG NASZEGO NOWEGO MIESZKANIA, HAHA-i zaczeła się śmiać.Tak więc Sara i Kasia weszły do środka.Nie było tam windy a blok miał tylko 5 pięter.Musiały iść po schodach aż na 5 piętro,a po drodze napotkały dziwną kobiete a właściwie staruszkę.Nazywała się ona Stefania Burczyńska, mieszkała na 3 piętrze.Ubrana była w czarna chustę na glowie,czerwoną spódnicę,biały zszarzały sweter i miała długi sterczący nos który zakrywały jej długie siwe włosy.Sara dobrze się jej  przyjrzała.Już były na 4 piętrze gdy ktoś położył ręke na ramieniu Sary -AAAAA!-krzykneła Sara i ........

CDN
odcinek 2
......i odwróciła się szarpiąc za rękaw Kasię.Obie zobaczyły przystojnego męrzczyzne, ciemnie krótkie włosy,szare oczy,wysoki.
-Dzieńdobry, nazywam się Marek Wans. Przepraszam jesli panią przestraszyłem
-Dzieńdobry, nie...nic...-nie umiała zabardzo się wysłowić-nic nie szkodzi
-A pan tu mieszka?-zapytała się Kasia
-Tak, na 4 piętrze-odpowiedział-a ja was tu nigdy nie widziałem
-To dlatego że my się dzisiaj wprowadzamy, chyba nie będziemy panu przeszkadzać-powiedziala Sara
-Oczywiście ze nie, ale przejdźmy sobie na ty
-O przepraszamy bardzo, nie przedstawiłyśmy się-Powiedziała Sara za obydwie-ja nazywam się Sara Blyte a to moja przyjaciółka Katarzyna Tasmon
-Ale proszę do mnie mówić Kasia-wtrąciła się
-No dobrze ale ja muszę już iść-Powiedział Marek i szybko zszedł ze schodów a na koniec pomachał im ręką
-Do zobaczenia-powiedziały razem dziewczyny i mu odmachały
Właśnie weszły na 5 pietro, już stały na przeciw drzwi do nowego mieszkania ale wtedy okazało się.........

CDN
  Odpowiedź z Cytatem