13.10.2008, 17:32
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: Więzienne melodie
A mnie najbardziej ciekawi, dlaczego ona teraz przeklina dzien, w których spotkała Nicolasa. Nie wygląda na podejżanego typka, przynajmniej z fotek , ale napewno będzie jakiś zaskakujący obrót sprawy i zamieni się w szatana we własnej osobie. Tekst taki, no nie wiem, w każdym bądź razie łądny, przemyślany, ale czegoś mi w nim brakuje. Może calkowitego braku opisu, gdyż skupiasz się wyłącznie i tylko na bohaterce? Przydałby się jakiś opis wnętrz, miejsc akcji itd. Z acałym szacukniem dla Cassant, ale zdjęcia mnie nie zachwyciły. Pomieszczenia są puste, takie widać, że sztuczne. Nie ma mebli, jakiś ozdób, jedynie w tym klubie są przy stolikach dwie osoby, żeby nie było za pusto. Rzeczywiście, Rose najlepszego gustu do ciuchow nie ma , ale jej matka jak na biedaczkę (no może akurat w tym przypadku jako osoba o ograniczonych dobrach materialnych i z kredytem na karku) jest odpicowana jak madonna w tej sukience i z tymi włosami. Tapety na ustach cztety warstwy ale się nie czepiam, bo rozumiem, że na potrzeby zrealizowania zdjęć musiała być lekka charakteryzacja Tak jak większość, lub nawet wszyscy ocenię po drugim- trzecim odcinku. Z pewnością będę tu zaglądał. Ja bym nie potrafił pracować w takim współtwórstwie, ale niektórym tak wygodniej. Ciekaw też jestem co wymyśliła Bjork, pewnie będzie to historia od zera do milionera, a raczej od wygranego konkursu muzycznego do więzienia Mam rozumieć,ze jeszcze przez parę odcinków będzie ona opowiadała tą swoją historię, a później przejdziemy do więziennego życia, bo to mnie najbadziej ciakawi 
Pozdrowienia i życzę wen twórczych dla całej trójki
|