View Single Post
stare 17.10.2008, 21:01   #40
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: "Miłość, to nie pluszowy miś"

hmm. powiem tak: wybrałaś całkiem ciekawy temat, styl jest nawet w porządku, ładne opisy, przeskoki akcji, ogólnie zainteresowało mnie. ALE - powtórzę się, za krótki odcinek, za dużo treści umieszczasz w niewielu słowach. Gdybyś nieco rozbudowała opis sceny z udziałem zarówno jednej, jak i drugiej pary, było by super. Zwłaszcza opis sytuacji tej drugiej pary starającej się o dziecko był stanowczo za krótki, robisz przeskok i piszesz zaledwie kilka zdań, po czym znów przeskok. Nie śpiesz się z akcją, czasem kilka zdań więcej może całkowicie zmienić to jak czytelnik odbiera opowiadanie. Tutaj opisujesz dokładnie wygląd pudełka zawierającego test (swoją drogą jaka znajomość tematu hi hi, nie to żebym coś sugerowała a o tym co poczuła Gabrysia, gdy zobaczyła te dwie kreski ani słowa. Na podsumowanie powiem, że mnie zaciekawiło to FS i będę czytać pozdrawiam

Edit: Jeszcze jedno mi się przypomniało. Jaki odpowiedzialny i zaangażowany ten Marek. Jaki obeznany w tych sprawach itd. sam kupił test szok po prostu, ideał mężczyzny, w realu jeszcze takiego nie widziałam, to chyba ginący gatunek hi hi a szkoda

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 17.10.2008 - 21:07
  Odpowiedź z Cytatem