View Single Post
stare 20.10.2008, 14:06   #2
asiolek
Guest

Domyślnie Odp: Ul.Leśna 95

Duużo lepiej niż ostatnio Nie zakładaj od razu że niebędzie się podobało;p
Nie jest źle, widzę poprawę w wielkości pomieszczeń, są dużo mniejsze (no chyba że wielkie pustki nie sa widoczne na zjęciach, przydałyby się jeszcze jakieś rzuty)
Bryła jest ciekawa, ale nie pasuja mi tam okna, są wepchnięte byle gdzie, byle by były. Korytarz może byc ale trochę w nim pusto. Salon ma ładnie dobraną kolorystykę ale kanapa jest źle ustawiona- Do telewizora zajmującego dwie kratki powinno się dawać dwu kratkową kanapę, do jedno kratkowego trzyosobową, po prostu parzysta liczba kratek telewizora- parzysta liczba kratek kanapy nieparzysta telewizora - to nieparzysta kanapy wtedy lepiej to wygląda (wiem że nie jasno mam nadzieję że rozumiesz o co chodzi;p) Kuchnia i jadalnie zdecydowanie mi się nie podoba - nic do siebie nie pasuje! Stół jest drewniany taki... (ojej mój prymitywny język...) w starym stylu ;p a krzesła już są nowoczesne i zielone O_o Domyślam się że zieleń miała pasować do blatów ale one z kolei gryzą się z podłogą i ścianami... Łazienka nie najgorsza choć nie widać jej dużo na zdjęciach :/ Sypialnia- ok, ale zmieniłaby krzesło i inaczej pomalowała podłogę i ściany, nie dość że niepasują to jeszcze kto chciałby spać w pokoju pomalowanym identycznie jak kuchnia?? Balkon - ujdzie ale te fotele kompletnie nie pasują na dwór.
moja ocena to 5/10
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez asiolek : 20.10.2008 - 15:18