Temat: Droga do Celu
View Single Post
stare 22.10.2008, 10:37   #4
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: Droga do Celu

Teraz to już namieszałaś. Wiem że był zły i niedobry, ale zabić biedaka? I siostra mówi, że "strzelił sobie w łeb"? tak beznamiętnie i tak jakoś jakby mówiła o zupełnie jej obojętnej osobie?
Ja myślałam, że Dave pokarze swoją jasną stronę duszy i Moniqe mu wybaczy szykany i będą razem. jestem oszołomiona. teraz już zupełnie nie wiem co się może zdarzyć, poza tym, że mam pewne podejrzenia co do szefowej. No i nie wyjaśniła się sprawa czemu Dave tak się czepiał Moniqe. Rozumiem, że chciał się zemścić na wszystkich kobietach, ale inne tylko podrywał i rzucał, a nie doprowadzał do ich zwolnienia z pracy. I od kogo był w końcu ten szal w święta? Tyle niewiadomych.

Co do pytań
1. Mimo wszystko myślę, a właściwie mam nadzieję, że zakończysz to fs happy endem, którego niestety biedny Dave nie doczekał
2. Tak, chętnie przeczytam kolejne fs Twojego autorstwa, ale znowu fantasy? Pełno tu takich. szczerze powiem, że chętnie przeczytałabym jakieś życiowe w Twoim wykonaniu, jak się przecież wszyscy przekonaliśmy nieźle Ci to wychodzi. ale skoro o to pytasz to już pewnie masz w planie fantasy, no zobaczymy
  Odpowiedź z Cytatem