View Single Post
stare 23.10.2008, 17:16   #2
justinea4

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Aleja Słoneczna 3

Sama lubię pomieszać kilka stylów, aby wyszło coś extra Mi nie zawsze jednak się to udaje (niestety)... Tobie poszło dużo lepiej i jeżeli miałabym przedstawić swoją ogólną ocenę, wynosiłaby może i 100%, ale niestety muszę przyczepić się do paru rzeczy, chociaż tego nie lubię.
Po pierwsze ogród, który nie przypomina ogrodu, a wielki teren z trawą i mnóstwem "niepotrzebnych" obiektów. Najładniejszy fragment podwórza to ten ze stolikiem i dużym parasolem
Jeśli chodzi o wnętrze to ładnie dobierasz kolory - tak że wszystko pasuje, ale staraj się używać trochę więcej kontrastów. Np. w salonie kanapa i fotel zlewają się ze ścianą, co w efekcie nie wygląda zbyt zachęcająco (wiem ze kolor zielony odpręża, ale bez przesady...) . I jedynie mogę się jeszcze przyczepić do przedpokoju, który jest albo za duży albo za pusty. Duże przestrzenie trudno zapełnić i możliwe że miałaś właśnie z przedpokojem największy problem z jego umeblowaniem.
Reszta jest wprost idealna i sama chciałbym aby moi simowie mieszkali w takiej "chałupce"
Ocena 9,5/10
justinea4 jest offline