View Single Post
stare 24.10.2008, 14:46   #1
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sacrum by vibratoria

Vibruś (słowo zastrzeżone tylko dla mnie!) odwaliłaś kawał dobrej roboty. Moja ocena nie będzie ani trochę tendencyjna

Domek od samego początku skojarzył mi się z zajazdem. Udało Ci się doskonale nadać klimat tego miejsca.
Ciekawa bryła. Nawet udały Ci się te kombinacje z kątem nachylenia dachu
Hall główny: Urządzony ze smakiem, stanowi cudowny łącznik pomiędzy wejściem a dalszymi pomieszczeniami...
Kuchnia: Lodówka wygląda trochę jak prostopadłościan. Co to jest to za kuchenką? Szklana ściana z "ozdobnikiem"? I czy półeczka wisi na tym czymś?
Jadalnia: Mniam.. Smacznego. Zaciekawił mnie tutaj kominek częściowo ukryty za łukiem
Salon: Fajny pomysł miałaś z pokazaniem dachu od wewnątrz a nie sufitu z OŻ
Sypialnia gościnna: Z wysokim standardem
Sypialnia gospodarzy: aaa.. Znowu ten sam kominek, co w jadalni...
Niemienia to jednak faktu, że z całą pewnością można tu wypocząć od całodniowej pracy
Łazienki: co tu dużo mówić: Cudo!

Mam pytanie: Czy dom jest odcięty od elektryczności? Bo nigdzie nie widzę żyrandola, lampek, tylko same świece. Nie zauważyłem także telewizora, a więc chyba mam rację!

Ocena: 10/10 100%
Zamiast punktacji wystawię wniosek: Osiągnęłaś z całą pewnością szczyt możliwości w projektowaniu i dekorowaniu pomieszczeń w grze The Sims 2! Mówię to ze szczerości, nie jestem teraz ani trochę tendencyjny! Gratuluję! Wolcik.

Pozdrawiam
Woltuwa
Woltuwa jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.