View Single Post
stare 30.03.2004, 21:46   #457
Kama2002
Guest

Domyślnie

Uff... Ponad godzinę zajęło mi przeczytanie tych 35 stron waszej gadki, heh... Patrzcie, jak się poświęcam, żeby się nie powtarzać A więc, do rzeczy: Moje jajo było zielone w żółte kropki (czy co to jest, takie niewyraźne, heh... ), mój smoczek też - Pyritie. Pewnie dlatego niektórzy mylili go z tym rzekomym zielonym, gdyż ma dość duże zielone kropki... Ale to szczegół. Ja bym chciała tego fioletowego smoka... Szczególnie do mojej rodziny *****-Kur** Normal agencja towarzyska, ale nie o tym Ja smoczkom zrobię dom, a ludzie będą mieszkać w ogrodzie, heh (czemu nie ma tego fajnego obrazka, co kiedyś? Chodzi o ) Na początku tematu mówiliście też, że skrzaty niszczą zaklęcia. Otóż mój wskoczył do tego, gdzie się wino robi, zaczął tańczyć, a potem zataczać się i śpiewać jak pijak Dobre Zauważyłam, że smoki nie wchodzą do domu... Przynajmniej u mnie A zielonego smoczka nie zrobili, bo w Stanach (czy gdzie to tam tworzyli), nie była znana legenda o zielonym Smoku Wawelskim Ale tam w końcu znają Powtora z Loch-Ness (w Zwierzakach czasem się ukazuje na ekranie startowym - coś jak wygaszacz ekranu )... A moim zdaniem, powinna być aktualizacja do Wakacji po ukazaniu się Zwierzaków, gdyż mój piesek mało nie zdechł z głodu, bo nawet zjeść nic nie może na wakacjach Total bzdura z tym "Ech, ci ludzie to brudne świnie" - Kult "Baranek" Dobra, kończę!
Zapraszam: http://blog.tenbit.pl/Kamileczka