Temat: Szansa
View Single Post
stare 07.11.2008, 19:01   #8
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Szansa

Ale ciągle za mało tych opisów... jabym chciał całe akapity! Po pierwsze. Bardzo fajne niektóre sformułowania, z tymi łzami, z tym deszczem i już w domu (który jest bardzo ładny i szczególnie podoba mi się ten niżej położony garaż ) i wogóle masz ładny, a zarazem prosty styl pisania. No cóż. Ten odcinek był raczej do przewidzenia, gdyż po pierwszym odcinku wywnioskowałem, ze Dustin na pewno musi do niej wróci, a po drugie, Lily nie może zginąć bo czyje losy byś opowiadała. Tani na pewno nie, bo ona jest jeszcze zbyt mała i raczej przez dziesięć odcinków bys nie pisała jak ją Ci porywacze porywają, ani Dustina, bo mi sie wydaje, że on to taka atrapa sztuczna. Takie odnoszę wrażenie.
Po za tym ta ich kłótnia, o matko, zamurowało mnie. Ja bym już taką babę wywalił na zbity pysk i pozbawił ją wszelkich dóbr materialnych. No, ale przecież ja to nie Dustin...
Teraz Dustin mi się wydaje taki z jednej strony bardzo kochający i czuły, a z drugiej jednak wychodzi to jego pierwsze wcielenie przed tym jeszcze jak bliżej poznał się z Lily. Ogólnie, taki ćpun i wogóle. Moze do tego wróci? NIe. Chyba nie zrobisz nam tego...
Musze jeszcze powiedzieć że piękna fotka tani tereski i oczywiście domku Zastanawiam sie nad oceną. Jezeli dałbym Ci maks, możemy się spodziewać czegoś naprawdę zaskakującego? Bo tak naprawdę nie mam Ci nic do zarzucenia (no może pod względem tylko dłuższych opisów), ale chyba nikt oprócz mnie ich nie chce W takim razie nie zmieniaj swego stylu, pisz tak jak dotąd i jak Ci wygodnie. Oczywiście 10/10 i nie mogę się doczekać poniedziałkowo- wtorkowego odcinku. Jestem bardzo ciekaw co się stanie. Moze uchylisz nam rąbka tajemnicy ?

Edit: Zapomniałem jeszcze coś napisać. Co Ty zrobiłaś z Distusiem, co?! Przedtem był o wiele przystojniejszy. No ale skoro tak ciężko haruje, no to jego cera też pewnie tam nie za dobrze. I zarósł. Oj. Jak żony nie ma to bida.

Ostatnio edytowane przez Gio : 07.11.2008 - 19:06
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem