Pojedynczy sim (kucający) to Florian Jutrzenka (syn Tytanii i Oberona, którzy już nie żyją). Siedzą obok siebie Andrzej Ryba (miastowy) i Fantazja Ryba (Jutrzenka, córka Hermii i Puka, którzy też już nie żyją). Nad nimi Berenika Jutrzenka (też córka Hermii i Puka) oraz Gaweł Tubylec (miastowy). Po prawo Alan Jutrzenka (adoptowany syn Hermii i Puka) i jego dziewczyna - Arkadia Mazur (miastowa).

Helena Mróz i gostek w niej zakochany (zapomniałam jak się nazywa

) z Klasycznej. Są zaręczeni, a Helenka w ciąży.

Opalona babka trzymająca dziecko to Laura Melon (studentka w akademiku w Klasycznej). Obok niej Mirek Labek (mój sim). Faceci to jego bracia. Facet w garniturze i kobieta trzymająca drugie dziecko to małżeństwo: Medalion i Koralia Labek (Jutrzenka, córka Hermii Jutrzenki i Filipa Furmana z Klasycznej). Niemowlęta to opalony Tadeusz i biała Dominika.

Kuca Dawid Otomana i Joanna Swoboda (moja). Obok mój sim (zapomniałam jak się nazywa

) i Wanda Pociotek, miastowa. Obydwie w ciąży.

Siedzą Maks Gniot (student w Klasycznej) i Zuzanna Gniot (Jutrzenka, córka Hermii i Puka). Obok nich Kacper Straszydło (student w akademiku w Klasycznej) i Beata Misiek (też maxisowa studentka). Z tyłu Małgorzata Góral i... zapomniałam, kiedyś nastolatek w Weronie. Z tyłu maleńka córeczka Zuzy i Maksa - Kamila.

Dziewczyna trzymająca dziecko to Miranda Kapulet. Obok niej jej dziewczyna (tak), ... Swoboda (zapomniałam). Obok niej jej ojciec, Albin Kapulet. Monika - niemowlę to wynik bara Mirandy i Albina, kiedy do eksperymentowałam z grą. Kochanka Mirandy jest z nią w ciąży (kody).