View Single Post
stare 08.11.2008, 21:38   #393
haneczka
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo.

Prawdziwa Bella Ćwir powróciła i zamieszkała u Dona Lotario, który jej się spodobał.
Następnie zaprzyjaźniła się ze swoją córką i wyszła za Moritimera, który nadal kocha Dinę. Mój sim którego stworzyłam(Daniel) mieszkał w Miłowie z Bellą Ćwir(tą drugą, podróbką z Dziwnowa) poznał PRAWDZIWĄ Bellą. Z podróbką się zaprzyjaźnił, z prawdziwą romansował. Niestety, Moritimer ich przyłapał. Prawdziwa Bella rzuciła Moritimera, wyszła za Daniela i miała z nim bliźniaczki. Następnie zmarła. Daniel wpadł w rozpacz po jej śmierci, dzieci wychowała mu jego przyjaciółka, fałszywa Bella Ć. Następnie Daniel poznał Kasię Langarek, z którą ma syna. Ją przyłapał na zdradzie z Przyjemniaczkiem, wyrzucił z domu i sam opiekuje się synem i córkami Belli. Po dwóch nieudanych związkach zakochał się w fałszywej Belli i miał z nią dwie córki, także bliźniaczki. Następnie utopił się w basenie, a Bella go ożywiła. Pobrali się, kolejne dziecko jest w drodze. Później mam zamiar wyprowadzić Bellę, zerwać ich stosunki i zrobić dzieci siostrom Kaliente ; p ...

Dziwnowo.
Nic nie robiłam, poza "łapaniem" fałszywej Belli...
  Odpowiedź z Cytatem