hmm, normalne. Przeważnie, bo to zalezy od rodziny ^^ niektórym to ja wręcz staram sie uprzykrzyć zycie xD
U mnie najlepiej wiedzie sie pierwszej rodzinie(phy,całemu klanu!) jaką stworzyłam, ale przestałam juz nimi grac :
a) opanowali całe Miłowo!
b) najstarsza córka jest juz emerytką, a nei chce jej dawać eliksiru zycia, ani usmiercać ;/
Leslie -> Pierwsza córka (stworzona nastolatką, z aspiracjami romansowania ^^ )
- ma męża i..ponad dziesięciu kochanków ^^
- trójkę dzieci z czego: jedno(już dorosłe) to jest debeściarskie, sparowałam ją z jednym staruchem i dzicior urodził sie z....worami pod oczami ^^ stracił dopiero jak sie stało dorosły, ale i tak ma zamuloną twarz, chociaż Leslie i ten staruch calkiem ładni byli

no i porwało go UFo, co ciekawe, w dziwnowie nigdy mi UFO nie porwało, choć jednej babce całe życie na to poświęciłam, drugie dziewczyna(już dorosła), z której zrobiłam biseksualistkę (żeby poszła w ślady matki, ale rozkochała całe Miłowo, a i tak do wielu nie ma dostepu bo więcej jak połowa mieszkańców, to krewni

, trzecie, najmłodsze, nastolatek, który lubuje się w...malowaniu obrazów erotycznych (cała chata w obrazach leslie z kochankami xD...biedny mężuś ^^)
- no a mąż ostatnio został sołtysem xD
Po Leslie jest Lily, tej to akurta nie niszczę życia ( tam, no coż, leslie jest szczęśliwa, mężuś niezabardzo, tylko kariera mu wychodzi, a dizcieki jakie są, to juz wyżej napisałam

)
- ma męża Realy'ego (na dobra sprawę, to gostka stworzyłam dla Leslie

) z aspiracjami romansowania, ale zdradził ją tlyko...przed ślubem z jedną z sióstr Kaliette(czy jak im tam

), ale jakos ciągle ma aspieracje platynowe

Przyzywczaił sie chłoptaś

no i jest dzieckiem z rozbitego małżeństwa, ojca szybko zabiłam, matka ze starości (trochę jej pomoglam xD), siostra tez zmarła, ale to przypadek był XD )
- trzech synów: Harry'ego zan iedługo dorosły, odpowiedzialny, miły sympatyczny, jeno miłość mu nei wychodzi (od dnia jak sie stał nastolatkiem flirtuje z Zosią Migiel i po dziś dzień nei zgodziła isę na chodzenie..jędza

); po tem jest jakiś nei pamietam imienia i jeszcze jeden karaluch, dopiero co sie stał dzieckiem ;p
- nie ma pracy,
-utrzymuje dobry kontakt z całym rodzeństwem i za jakies 8 dni bedzie stara ;/
kto tam jeszcze był?
Jess
- kochany, patulny, do rany przyłóz, ale córki go nei nawidzą od kiedy poznały przyrodniego brata...który na dobrą sprawę jest synem siostry żony Jessa...
- ma trzy córki (nastolatki, jedna adoptowana) Anne , Goske(adptowana) i Klaudie, no i jeden bachor w drodze (nawet nie wiem czy jego, czy sąsiada ^^)
- najlepsze stosunki ma z leslie, ale jakoś ich dzieciory sie nawet nie poznały
Cedrik :
- dopiero co sie zrobił dorosły, miał meda ville, ale po smierci teściów się przeniósł no i jak narazie żyje se spokojnie z dwójka dzieci, żoną, szwagierką i jej mężem, którzy czekają na bachora
Podsumuwując:
Leslie -> szcześliwa, spełnia aspieracje, ale kosztem rodziny i ma pofiksowane dzieci

czyli hę nie iwem chyba normalne,ale czy ona jet normalna? xD
Lily -> szczęśliwa, bezrobotna, wspaniała matka spełniona zona, tyle , że ma koński ryj(biedny Realy) ^^ -> życie bez zmartwień, lajcik :p
Jess - > w małżeństwie spoko, roboto git, ale z rodzicielstwem coś nei teges, czyli normalne zycie

cedrik -> życie bez zmartwień, lajcik
Ale to jest tylko moja ulubiona rodzina, w wiekszości to ja pracuję nad tym, żeby nastolatki wiały z domu xD