Temat: Szansa
View Single Post
stare 10.11.2008, 16:34   #22
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Szansa

No dobra. Przeczytałem i myślę, że niestety jest to Twój najgorzy z dotychczasowych docinków. Nie wiem od czego zacząć. Zacznę może tak.
NIe podoba mi się zachowanie Dustina. Kiedy wyszedł ze szpitala od Lily to przecież każdy ojciec o zdrowych myślach jak najszybciej skontaktował się z policją, albo działął na własną rękę, a nie wypalał paczkę papierosów, a później jakby nigdy nic pójśc spać. To taki błąd logiczny. Znowu trochę opisów, nawet uczuć, ale ciągle według mnie nie wiele, ale jak to mówią liczy jakość a nie ilość, a te Twoje są naprawdę dobrej jakości, pomijając to, że urzywasz w nich wręcz profesjonalnych słów a Twój język pisania jest coraz to bardziej wyrafinowany.
Po drugie, wątpie, aby policja tak o zgodziła się, by Dustin- zwykły mężczyzna z ulicy- mógł wziąć udział w tak poważnej akcji. Z tego co wiem, może pozwolić jedynie na obserwowanie całego zdarzenia bez wkładu własnego. Nie wiem co sądzić o tym odcinku. Poprzedni był najciekawszy, ale ten też jest świetny, tylko mniej udany od poprzedniego. Postawię Ci 9.5/10 i jestem ciekaw jaki to bonus miał być... Pozdrawiam!

Edit: O! Pierwszy