12.11.2008, 15:29
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: Więzienne melodie
Dobrze, ocenię wcześniej zapowiadanym sposobem.
Ellie- bardzo podoba mi się Twój styl pisania. Jestem pod niemym wrażeniem. Ładne sformułowania, dużo opisów, a mniej dialogów. To mi się podoba Dla Ciebie 9.5/10, gdyż czasami tekst był taki bezpośredni (nie wiem jak to inaczej określić), taki wręcz naiwny, chciaż to zbyt mocne słowo. W każdym bądź razie ja wiem o co chodzi 
Cassant- Zdjęcia o wiele lepsze niż w poprzednich dwóch odcinkach tylko teraz rozwalają forum Zmniejsz rozmiar i daj Ellie żeby zedytowała temat i wstawiła te mniejsze. A ogólnie bardzo łądne. Użyłaś nawet efektów (przy tym pierwszym). Pomieszczenia nie sprawiają już wrażenia pustych za co bardzo duży plus. Dla Ciebie, za to, że wykonałaś bardzo duży postęp w robieniu zdjęć 9/10.
Bjork- Nieco zakręciłaś akcją, jednak myslałem, że nieco będzie trudniej. Czyż to nie jest zbyt prostę, że on jej załatwił ten kontrakt. W życiu nie zawsze tak jest. Tym razem podoba mi się już mniej i odcinek, wydał mi się taki cukierkowy . Dla Ciebie również 9/10.
Średnia za cały odcinek to 9,17/10. To bardzo dobra ocenka, jednak powinna was zmotywować do jeszcze lepszyszej pracy no i szybszego robienia odcinków Pozdrawiam całą trójkę!
|