13.11.2008, 13:34
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: "Nowy Dzień"
No cóż. Jakby wam to powiedzieć...
Mam kolejne problemy z simami, i całkowicie odechciało mi się pisać. Po za tym teraz na domiar wszystko wpakował mi się wirus i czyszczony był system, a mama zapomniała o moim oddzielnym profilu, gdzie już praktycznie był gotowy odcinek Automatycznie odechciało mi się wszystkiego.
Ja nie wiem, czy ja mam takiego pecha, ale to wszystko dobiło mnie totalnie 
Zrobię sobie przerwę w pisaniu tego serialu- nawet nie wiem, czy kiedykolwiek go dokończę, jednak planuję jeszcze do niego wrócić. Póki co planuję się zająć czymś lżejszym- ale oczywiście FS.
Na słowo zakończenia pragnę bardzo przeprosić wszystkich, którzy czytali to FS, a w szczególności Callineck za bardzo wielką pomoc (której niestety nie udało mi się wykorzystać), Liv- była i jest dla mnie weną i mimo, że czasem coś jej sie nie podobało, zawsze jej komentarz był dla mnie bardzo istotny. Jeszcze dziękuję Ptasiemu Mleczku za profesjonalne komentarze, oraz dziękuję jeszcze wszystkim, którzy zostawili tutaj swojego komenta.
Spróbuję zakończyć jakimś sposobem tę historię, ale na pewno nie pozostawię jej odłogiem. Puki co, czekajcie na kolejny niewypał z mojej strony. Pozdrawiam.
|