A!
Kocham Cię kobieto :*
Będzie kontynuacja

<swoją drogą nawet fajny ten koleś...

>
Bardzo mnie rozśmieszył motyw z wampirami i Maxem.
To było genialne...
Aż nie wiem co napisać...
Ostatnie zdjęcie rozwala

<tylko czemu nie ma Johna i Alanka?>
No... i gdzie jest OS?
Callineck będzie zła.
Tak smo, jak ja teraz

<foch>
Błędów jak zwykle nie ma.
Wsystko super hiper ^^
<aż robi literówki>
I odcinek - jakoś trudno mi się było za niego zabrać... tylko nie bij ! Gdybym tylko zobaczyła tagi, byłabym Twoją wierną czytelniczką od początku. Fabuła do mnie przemówiła, bardzo miło się czytało, spodobali mi się bohaterowie (

)
II odcinek
kłótni ciąg dalszy, wkraczają nowe bohaterki. Ciągle mnie wszystko intrygowało ^^ zdjęcia... no cóż zdjęcia są zarąbiste

Świetne dialogi, z odpowiednią dawką humoru <czasami nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie pośmiać>
III odcinek
Niepotrzebnie słuchałaś niektórych i niepotrzebnie skróciłaś odcinki. Znów rozwalają mnie zdjęcia, a dawka humoru jest zabójcza

Btw, Juliette jest strasznie podobna do swojej mamy... Pokazuje swój silny charakter, jednak jest bardzo delikatna. Max zostaje dziabnięty i pobity ^^
IV odcinek
No cóż... zaczyna się dziać ^^ Skrócone odcinki (

), świetne opisy i dialogi, a o zdjęciach nie powiem, bo są za dobre

Zaczyna się również wyjaśniać co nieco. Jestem pełna podziwu dla Julki, która skoczyła z 1 piętra...
V odcinek
Zdjęcie oklapniętego Johna mnie rozwaliło

Sarkazm Maxa jest genialny. Co prawda dosyć długo się czekało, ale cóż... ;] Genialny opis "walki" rudej z wampirem. W ostatniej chwili została wyratowana

Nieczuła, oj nieczuła...

VI odcinek
Ja się na temat zdjęć miałam nie wypowiadać, ale no nie mogę. Genialne. A cios w dumę Johna to było to

Genialne. <powtórzenie>. Flirty. Zazdrość. Ale Ty potrafisz to tak zrobić, że nie wygląda to na jakąś telenowelę

A ten bohomaz Thomasa jest świetny. Wróciły długie odcinki, co mnie ucieszyło

Silikonowa suka rlz :F zdjęcia <znowu o tym samym> powalają

Znów piękne opisy, a ta wymiana zdań z tym swetrem mnie rozwaliła xD
VII odcinek
Ale oni się eleganccy zrobili

Poznajemy kolejnego bohatera o zabójczej urodzie <Albert>, który okaże się być jedną z kluczowych postaci

. Oj, intrygujesz...

Ta jego tajemniczość i uroda... tylko schrupać

VIII odcinek
Niby jednorazowa postać okazuje się być kluczową <A.> Ta ich prawie ucieczka z hotelu i Kate ponownie ratująca swojemu bratu tyłek... nie ma to jak kochające się rodzeństwo

Wracamy do przeszłości... John poznaje swojego ojca, i samego siebie... jest wampirem

IX odcinek
Bardzo pokrzywdziłaś niektórych chłopaków, dając wysokie dziewczyny ^^ ale to nic. Jezu, ja bym mogła o tych zdjęciach w kółko... Głuptas z tego Johna, że zostawił swoją matkę ot tak z wampirem x(, przy okazji ten wampirek okazał się być dzieciorobem

. Znów kłótnie...antypatia. Ale to się na pewno kiedyś zmieni...

X odcinek
Całkiem ładny ten dom

I to chyba dobrze, że nie pamięta tych wydarzeń... ciekawy dialog między rudą a czarnym, że tak powiem

John robi i źle i dobrze, że wychodzi i daje się namówić Albertowi na spacer. Ale przy okazji odnajduje siostrę <i tu śmieszne screeny zwaliły mnie z nóg

> super, super, super!! Ten dialog... normalnie... brak słów ;]
I bynajmniej jest pewien, że Kate jest "bezpieczna" z Johnem ;]
XI odcinek
Po moich żałosnych postach pojawił się nowy odcinek

Znów wprowadzono nowych bohaterów (

). Oni zostają uwolnieni, a Carol jednak fajniej w krótkich włosach ^^ bezsensowna walka (y... tzn. Borsuczek bije Johna), ale w końcu nasz dobry Henry go zabił. Wprowadzasz kolejnego dzieciaka Alberta... Tae nawet fajna jest ^^
XII odcinek
krótko!! x( ale treść nadrabia wszystko ^^
Victoria zrobiła na mnie wrażenie pilotując helikoptra xD <specjalny błąd>
Wielki powrót Thomasa ^^ objawiający się próbą rozmowy z dziewczynką. Mała otworzyła się przed nim, ale niekompletnie, bo Max przerwał im to pasjonującą czynność

I na koniec, nasi zapomniani bohaterowie wracają... poturbowani

XIII odcinek
Smutno mi było, jak czytałam go pierwszy raz... byłam pewna, że zabiłaś go x( Myślę, że postąpił dobrze, zostając, jednak strasznie żal mi Karol <zapala świeczkę> głupi, nieśmiertelny Albert

Dziabło go..

Ale jednocześnie dał czas innym na ucieczkę <nie wiedziałam, że Firma jest... ekhm.. taka duża

> Wraca jego zielonowłosa córka wraz z jej najmłodszą siorką.
Nie wiem czemu, ale ten tekst, który Albert wypalił pod koniec, wzruszył mnie...
XIV odcinek
Zacznijmy od tego, że w śmiesznych screenach Max gwałtownie ożył i nawet polubił swojego niedoszłego mordercę <śmiech>.
Nasi dzielni bohaterowie ani myślą zostawiać potrzebujących, więc ruszają im na ratunek. Miałam nawet nadzieję, że Juliette załatwiła Alberta, ale jesteś na tyle nieprzewidywalna, że nic nie wiadomo ^^
Ale sam Albert tak fajnie wygląda zbroczony krwią

. W amoku Juliette "zabija" go <i znów "och" "ach" nad zdjęciami

>. I prawie zabiła Johna

...
Na szczęście jest jedno wyjście...

no i Henry... krew

XV odcinek
Kolejna postać <skądś ją kojarzę...

> i powrót do przeszłości. Właśnie byłam strasznie ciekawa, czy Max jest sierotą, czy nie

A ta improwizacja Johna z wodą święconą mnie rozwaliła xD
<"och" "ach" nad zdjęciami>
XVI odcinek
Gdybyś poczekała jeszcze jeden dzień, miałabym pięękny prezent imieninowy

zdjęcie Nieznajomej i Maxa- bezcenne

Walka najpierw Johna z jego ojcem, potem blondaska i zuego Maxa

Julka rozstrzygnęła to wszystko...

No i bonus...

XVII odcinek
Chrapanie wymiata

Tak samo jak wszyscy w tej sali szpitalnej

I czemu to Max wszystko wie?

Zdjęcie Johna z pudełkiem świetne

. Wielki powrót Mei, o której ślad zaginął .... przy okazji dowiedziałam się o nim paru rzeczy

on chyba nigdy nie będzie szczęśliwy

No i kurde znów zdjęcia i opisy... kocham takie coś

Jaki dziennikarz, fotografem powinnaś być

A ostatnie zdjęcie.... <nic nie powie

>
XVIII odcinek I część
Koniec

a właściwie jego pierwsza część. Pojawia się OS, którą skądś kojarzę ;] wszystkim pozamieniałaś fryzury <i słusznie> tylko nie Alankowi

Max wypadł najkorzystniej

No... Alanek prawie dotrzymał słowa ( prawie bo nie poszli na plac zabaw, tylko ten plac przyszedł do nich ;]) no... Henry gejem

Henry... Henryś gejem...

XVIII odcinek II część
Brak słów. I. Tyle. Te zdjęcia <ostatnie

3>
Fabuła. Nowy bohater... kurka, brak słów... genialnie, jej! będzie kontynuacja!! <skacze pod sufit> a Max amant jeden ,rzucił mnie, nie wybaczę ;]
_____
potem, jak ochłonę, na pewno coś jeszcze dopiszę

Dziękuję Ci za to, że udostępniłaś to fs :*
się rozpisałam....