View Single Post
stare 16.11.2008, 22:30   #10
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mammonelle Passion - indywidualizmy i podziały...

Od dawna należysz do moich ulubieńców w tym dziale i tym razem również spisałeś się znakomicie.

Po pierwsze: nie wypowiem się na temat bryły, ponieważ we wszystkich typowych blokach/apartamentowcach prezentowanych na Forum, wyglądają moim zdaniem podobnie. Otoczenie natomiast jest typowo w moim guście: kolorowo i gęsto od roślinności, w dodatku na tyłach domu widzę mój ulubiony terrain. Dobra robota.

Po drugie: wnętrza, które tu prezentujesz kojarzą mi się z popularnymi ostatnio loftami: wielkie przestrzenie wypełnione mieszanką surowego modernu, industrialistycznych dekoracji i ciepłych akcentów. Sypialnie, łazienki i biuro mnie urzekły - pomimo, że namieszałeś tam stylistycznie, efekt końcowy nie drażni - wprost przeciwnie - pomieszczenia są interesujące i barwne. W salonie na dole jest trochę za ciemno (jak zauważył Kowalino), ale całość rekompensuje reszta tego poziomu. Kamienna ściana wprowadza trochę "ostrego" klimatu i ładnie kontrastuje z wystrojem tej części apartamentu.

Po raz kolejny odwaliłeś kawał dzieła, widać ogrom pracy włożony w ten projekt i co najważniejsze - podoba się on nie tylko innym użytkownikom ale przede wszystkim Tobie. Gratulacje!
haughton jest offline