Temat: Dark Room
View Single Post
stare 19.11.2008, 14:17   #18
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Dark Room

Tak. Nie wiem od czego zacząć. Po pierwsze dziękuję za kolejne komentarze. Zacznę może od Vipera.

Cytat:
Napisał Vipera
Przeczytaj sobie jeszcze raz 4 linijki, pod pierwszym zdjęciem. Powtarza się tam głowa i łóżko. Nie mówię, że tych powtórzeń jest dużo, ale jednak są... mnie też się zdarza, niestety często
Faktycznie. Nie jestem ekspertem i z początku nie rzucało się to aż tak bardzo jak teraz- gdy zwracam na te powtórzenia szczególną uwagę. Jednak trudno było zamienić słowo głowa na np "kapusta"

Teraz Ptasie Mleczko. Bardzo dziękuję za wyczerpujący komentarz z Twej strony. Masz racje z tym "zarwanym łóżkiem"- jest to tak na chłopski rozum, jednak inne lepsze określenie nie przyszło mi na myśl. Zepsute, czy załamane byłoby znacznie lepszym określeniem, niestety, już Twojego autorstwa.
I co do tego niezbyt udane żartu Tom'a. Po prostu zażartował naiwnie słowem? Tak to wytłumaczę.
I co do niedokończonych FS- ND będzie miało zakończenie!!! Ale tak się wystraszyłem Twojej wypowiedzi, że teraz będę tworzył te same postacie w simsach razy dwa, a odcinki zapisywać będę w dwóch plikach w dwóch innych profilach na kompie <martwi się o swoje życie>
I ciesze się, że tak bardzo zżywasz się z bohaterami

Liv- Styl zmienił mi się, ale w moim mniemaniu ciut ciut, a to pod wpływem innych świetnych FS z tego forum (m.in. Twojego, scarlett i Fobiki, gdyż kiedy zobaczyłem liczbę komentarzy po jednym odcinku stwierdziłem, że taki styl bardzo Forumowicze lubią, ale jednak opisów nie potrafiłem się wyzbyć )

A odcinek kolejny- najprawdopodobniej w najbliższy wtorek (będe wrzucał odcinki odstępami tygodniowymi)