Odp: Dom singielki -> Stacy Finnegan
Za duży dach bryły! Te kolumny przed wejściem do domu wprost odstraszają! Aby całą wypowiedź dotyczącą domu zamknąć w kilku słowach to: bryła smutna, nieoryginalna i nieciekawa.
Za ogród muszę cię pochwalić, bo w odróżnieniu od domu, który oceniłam 1/10, ma jakieś krzaki. Co prawda nie za dużo, nie za fajne ale zawsze, przez co moja ocena podniesie się o jeden. Spodobało mi się, że zmieniłaś podłoże terenu, trawę na bardziej zieloną. Następnym razem nie bój się poeksperymentować ani z kształtem bryły, jak i z ogródkiem. Dodaj więcej kwiatów, stwórz altankę... Jest pełno opcji, które mogłabyś wykorzystać.
Wewnątrz: Kolejna osoba, która ma świetne dodatki z neta, a nie potrafi ich wykorzystać. Wszystko wydaję się ustawione na pośpiech, tak aby było. Prawie nie ma ozdób, a jak już są to wcale nie fajnie ułożone. Najgorsza jest kuchnia. Wszystko takie nowoczesne i ojojoj, a tu nagle staroświecka kuchnia. Jedno słowo - tragedia! Całość wydaje się smutna, dokładnie jak w poprzednim twym domku. Ściany są puste...ech. Zobaczymy co będzie dalej. Przede wszystkim popraw jakość zdjęć.
Poprawa jest, dlatego 2/10
|