19.11.2008, 19:03
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: Szansa
Muszę powiedzieć, że Lily na ostatnim zdjęciu wygląda wprost zjawiskowo! Tak nawiasem, to myślałem, że ma ciemniejszę karnację i oczy koloru metalicznego, ale to szczegół.
Bardzo fajny odcinek, jednak- nie ukrywam- liczył na większe rozwinięcie akcji z policją. Stało się to jakoś tak szybko, że prawie wcale nie poczułem emocji. Zadnych utrudnień, nic? Skoro teraz nie było nic z tymi porywaczami, to w next odcinkiu na pewno musi być, bo coś dziwne, że Dustinowi tak łatwo poszło. To wręcz nie możliwe. Takie szczęśliwe znalezienie. Coś kombinujesz 
Mi najbardziej podobał się początek Bardzo fajne opisy, ale prosiłbym więcej Twój styl pisania jest coraz bardziej profesjonalny, tak jak samo podejście do sprawy (ja też kiedyś prowadziłem zapiski, ale doszedłem do wniosku, że się nie opłaca, gdyż i tak zawsze w trakcie pisania wpadnę na inny pomysł i wszystko pozmieniam).
Cóż. Nie miałbym czystego sumienia, gdybym nie wspomniał o gigantycznym nagromadzeniu dialogów w ostatniej części odcinka. Brakuje mi uczuć, przede wszystkim uczuć, które zaś bardzo ładnie opisałas w scenie, gdy znalazła się Tania Tereska.
Moja ocenka to 9/10. Czuję lekki niedosyt. Pozdrawiam !
|