View Single Post
stare 19.11.2008, 19:19   #11
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Napisał Paulina123123 Zobacz post
Ehm, ja na tym forum zmieniłabym wszystko:
1. Posprzątałabym w niektórych działach, bo jest tu kompletny bałagan, nieporządek itd.
2.Ograniczyłabym opcję wiadomości, czyli np. pisanie inną czcionką.
3.Wykasowałabym stare nieaktywne konta.
4.Zmieniłabym kolor forum, nagłówek, itd., bo przecież to jedna z największych stron w Polsce!, już moje forum jest bardziej simowe.. no i ładniejsze..
5.Dodałabym SB, bo takie bezsensowne pisanie i zaśmiecanie forum jest do kitu.
6.Z profilu wykasowałabym niepotrzebne opcje, np. dodanie swojego zdj, dodawanie komentarzy do profilu itp., matko czy to jest fotka.pl czy forum o simsach?!
I wiele innych rzeczy bym zmieniła..
Wielkie sorry gdy kogoś bym uraziła, ale naprawdę na tym forum panuję straszny bałagan i chaos, że niestety aż odpycha..
pozwól, że wypunktuję
1. to akurat prawda, ale mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę jak czasochłonnym przedsięwzięciem byłoby usunięcie wszystkich zamkniętych tematów, zbędnych postów, pozamykanie itp. każdy temat należałoby dokładnie przeczytać, a forum jest naprawdę duże i moderatorzy spędziliby długie dni/tygodnie zanim posprzątaliby chociaż jeden dział. i prawdę mówiąc nie jest to aż tak dramatycznie niezbędne, istnieje niewiele tematów - śmieci i każdy kto wie co mu jest potrzebne i umie posłużyć się wyszukiwarkę bez problemu znajdzie potrzebne informację.
2. to juz absurdalne żądanie, nie wiem co cię boli w innej czcionce.
3. konto jest kasowane po pół roku od ostatniego logowania.
4. banner jest historyczny, ale skórki można by dodać.
5. sb? shoutbox? jest w profilu kazdego usera, istnieje tez czat.
6. o matko, nikt po za napalonymi 11 nie skupia sie wyłacznie na grze i takie bajery sa potrzebne?!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.