Cytat:
Napisał Paulina123123
Ehm, ja na tym forum zmieniłabym wszystko:
1. Posprzątałabym w niektórych działach, bo jest tu kompletny bałagan, nieporządek itd.
2.Ograniczyłabym opcję wiadomości, czyli np. pisanie inną czcionką.
3.Wykasowałabym stare nieaktywne konta.
4.Zmieniłabym kolor forum, nagłówek, itd., bo przecież to jedna z największych stron w Polsce!, już moje forum jest bardziej simowe.. no i ładniejsze..
5.Dodałabym SB, bo takie bezsensowne pisanie i zaśmiecanie forum jest do kitu.
6.Z profilu wykasowałabym niepotrzebne opcje, np. dodanie swojego zdj, dodawanie komentarzy do profilu itp., matko czy to jest fotka.pl czy forum o simsach?!
I wiele innych rzeczy bym zmieniła..
Wielkie sorry gdy kogoś bym uraziła, ale naprawdę na tym forum panuję straszny bałagan i chaos, że niestety aż odpycha..
|
pozwól, że wypunktuję
1. to akurat prawda, ale mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę jak czasochłonnym przedsięwzięciem byłoby usunięcie wszystkich zamkniętych tematów, zbędnych postów, pozamykanie itp. każdy temat należałoby
dokładnie przeczytać, a forum jest naprawdę duże i moderatorzy spędziliby długie dni/tygodnie zanim posprzątaliby chociaż jeden dział. i prawdę mówiąc nie jest to aż tak dramatycznie niezbędne, istnieje niewiele tematów - śmieci i każdy kto wie co mu jest potrzebne i umie posłużyć się wyszukiwarkę bez problemu znajdzie potrzebne informację.
2. to juz absurdalne żądanie, nie wiem co cię boli w innej czcionce.
3. konto jest kasowane po pół roku od ostatniego logowania.
4. banner jest historyczny, ale skórki można by dodać.
5. sb? shoutbox? jest w profilu kazdego usera, istnieje tez czat.
6. o matko, nikt po za napalonymi 11 nie skupia sie wyłacznie na grze i takie bajery sa potrzebne?!