View Single Post
stare 19.11.2008, 22:52   #521
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Napisał Paulina123123
porównajcie sobie forum simy.pl, czy tam jest aż taki bałagan?
Porównaj sobie ilość użytkowników, moderatorów i wielkość oraz wiek jednego i drugiego forum, a poznasz odpowiedź.

Owszem, na forum jest bałagan i trudno czasami coś znaleźć. Zapominasz jednak o jednej ważnej rzeczy - forum (oraz bałagan) tworzą WSZYSCY użytkownicy, którzy piszą tutaj posty.

Cytat:
Napisał Paulina123123
to jest jedno z największych forów i powinno być estetyczne i nie tak zawalone
A jak to się stało, że jest "tak zawalone"? Każdy z użytkowników podczas rejestracji ma obowiązek przeczytać regulamin forum i stosować się do niego - a jaki procent osób faktycznie to robi? Odwiedź pierwszy lepszy dział i zobacz sama, ile tematów się powtarza, ile postów to kompletny spam, ile bezsensownych, źle nazwanych wątków przewija się na każdym kroku.

O porządek powinnien dbać każdy, kto udziela się na forum a nie tylko Ci, którzy mogą edytować, przenosić czy kasować posty i tematy niezgodne z zasadami wypowiadania się tutaj. Oczywiście, że czyścimy poszczególne działy. Weź jednak pod uwagę, że istnieje tu prawie 25 tysięcy tematów i codziennie powstają nowe, a nikt z nas nie spędza całej doby czytając wątki i usuwając te przeterminowane, zdublowane, czy niezgodne z regulaminem.

Najłatwiej jest skrytykować coś, o czym niewiele się wie. Oczywiście masz prawo do krytyki którego absolutnie nie neguję, ale ja z kolei mam prawo do reakcji jeśli uważam, że jest ona niesłuszna - dlatego mam nadzieję że nie odbierzesz tego jako ataku na swoją osobę.
Co do reszty zarzutów - podpisuję się obiema rękami pod wypowiedzią Rocket.

Ostatnio edytowane przez haughton : 19.11.2008 - 23:04
haughton jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.