Sasuke bo sie najczęściej uruchamia z Dodatku a nie z Akcesoriów... Cztery Pory to dodatek, dlatego się z niego uruchamia... Jak masz swoją oryginalną płytkę to nie ma problemu, bo zawsze możesz ją włożyć

A nie wiem jak jest z Rezydencjami i Osiedlowym, bo ich jeszcze nie mam.
Co do tematu głównego: na pewno kupię Rezydencje i Ogrody, bo tam są:
- rzeczy w stylu Art Deco, a właśnie się uczę o Art Deco i mnie to interesuje
- dachy w stylu francuskim (mansardowe) - a interesuje mnie budowanie pałacy w The Sims oraz budowanie w grze autentycznych zabytków
Co do reszty nie muszę wiedzieć, co jeszcze dają te akcesoria, bo te 2 powody w zupełności mi wystarczą, aby je kupić. Tylko najpierw muszę nadrobić zaległości i kupić oraz rozegrać Podróże / Czas Wolny / Osiedlowe życie których jeszcze nie mam, a nie wiem, czy laptop taty to przeżyje (swojego też jeczcze nie mam, ale idą święta, zobaczymy

)
I moim zdaniem opłaca się kupować dodatki do Sims 2, ja na razie w ogóle nie wiem, czy kiedykolwiek kupię Sims 3. Na zagranicznych stronach zdania są podzielone, kto popiera Sims 3 a kto nie. Sandy z Around The Sims napisała, że nie kupi tej gry, bo tam będzie pełno reklam prawdziwych firm a ona tego nie popiera. Ja też unikam reklam jak mogę, a screeny z Sims 3 wcale nie wyglądają tak o niebo lepiej od 2. Wolę mieć na maksa napompowaną fajnymi dodtakami z neta Sims 2 i w nią grąć

O!