View Single Post
stare 30.11.2008, 09:44   #17
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Mój 2 dom "Samotna matka z dzieckiem"

Tym razem wzorem Kowalina wypiszę co konkretnie mi się nie podoba, żebyś przy następnych domkach miała punk zaczepienia:

BRYŁA: Za duża, zbyt ciemny kolor, dach mógłby być bardziej płaski i w ogóle jakiś inny, raz okna są białe, a raz czarne, brak ścieżki prowadzącej do wejścia
OGRÓD: Widzę, że zastosowałaś się do mojej rady i postawiłaś drzewka pustynne . I reszta: ogród nieuporządkowany, basen (SAM BASEN) mi się nie podoba, w szczególności jego miejsce na parceli, w dalszym ciągu budujesz na zbyt dużej parceli. Poza tym, na pustyni chyba nie rosną truskawki, pomidory czy ogórki, no nie?
Pomieszczenia są ŹLE widoczne. Naucz się robić zdjęcia.
POKÓJ MATKI: Meble nie pasują do siebie, chciałabyś mieszkać w takim oczoje**** czerwonym pokoju? (nie mówię już o tym, że pokój jest za duży)
POKÓJ DZIECKA: również za duży, a przez to pusty. Gdzie się podziały dekoracje?
KUCHNIA: Staraj się dobierać meble tak, by ładnie współgrały z kolorami ścian i podłóg. Jest za dużo niebieskiego i za ciemno. Jak zwykle brak dekoracji.
ŁAZIENKA: Za duża. Źle zagospodarowana, meble nie pasują.
SALON: Za duży, brzydka tapeta, złe rozmieszczenie mebli...
I OGÓLNIE: Dom bez smaku i pomysłu. Nie przyłożyłaś się zbytnio.

Tyle. Mam nadzieję, że uwagi moje oraz innych oceniających PORZĄDNIE weźmiesz sobie do serca i 100 razy się zastanowisz zanim wstawisz kolejny domek.
4/10
Liv jest offline