View Single Post
stare 02.12.2008, 18:35   #17
serek95-12

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przytulna Kawalerka

Zgodzę się z poprzednikami- twoje poprzednie prace są lepsze od tej... Ale raz może się zdarzyć gorszy projekt, więc nie przyjmuj tych ocen aż tak do siebie.
Bryła- moim zdaniem zbyt zwyczajna i zbyt prosta by móc nazwać ją fajną. Taki jeden kloc ze schodkami.
Ogród- w ogóle go tu nie widzę. Pustka! Strasznie to wygląda.
Kuchnia- taka mała, normalna. Może być.
Salon- Ojoj! Beznadziejnie. Totalny chaos! Wielka mieszanina kolorów i stylów. Nic do siebie nie pasuje. I te same lampy co w kuchni i holu.
Łazienka- Jeju, kto by chciał rozbierać się i brać kąpiel w tak zimnym (przynajmniej dla oka) miejscu. Ciemno, surowo. A barwy? Szary, granatowy... kompletnie nie pasuje.
Sypialnia- Niestety, nie mogę ocenić, ponieważ zdjęcie mi się nie wyświetla.
To samo z rzutem.

Jeszcze raz powtórzę - każdy czasem ma złą wenę i coś mu nie wychodzi, a jak już wychodzi to niestety - tylko jego zdaniem. Myślę, że jak zainspirujesz się inną pracą, dokładnie obmyślisz plan i zagospodarowanie domu, wliczając w to kolorystykę oraz styl dominujący w poszczególnym pomieszczeniu, będzie o wiele lepiej.
Ocena - Biorąc pod uwagę to, że podobała mi się jedynie kuchnia, a salonu nie widzę 2 rzeczy/5 poszczególnych ocen:
4/10
serek95-12 jest offline