View Single Post
stare 04.12.2008, 13:35   #84
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

A ja mam po kolei najpierw piraty, a potem oryginalne części

Zawsze ściągam żeby pograć kilka dni i sprawdzić, czydodatek mi się podoba i czy warto w ogóle kupować. PRzyznam szczerze, że granie w simy bez płytek jest wygodniejsze, bo gra mi się nigdy nie wyłącza - często mam błędy, że płytka się zacięła ^^" Besides, w niektórych grach oryginalnych, jeżeli potrafię, robię obrazy płyty, bo wtedy śmiga o wiele lepiej

Ze dwa tygodnie temu czy 3 ściągnęłam sobie Osiedlowe życie i Czas Wolny - 3 dni temu kupiłam sobie Osiedlowe Życie tylko, poprzednią część pożyczyłam od kolegi bo pieniędzy mi szkoda, ale na bazie przedmiotów z tej części jest kilka cudownych przedmiotów przerobionych

Plus! Przez długi czas (ponad rok pewnie jak nei dłużej) miałam nielegalny "Własny Biznes" z prostej przyczyny - płyta mi pękła od razu po włożeniu do komputera, a Empik odmówił zwrotu pieniędzy czy wymiany płyty - tak samo EA Polska, ponieważ nie miałam paragonu. Więc się wypięłam i stwierdziłam, że drugi raz nie płacę. Koniec końców dostałam na mikołajki rok temu

Więc na chwilę obecną mam wszystkie dodatki oryginalne, chociaż Wolny Czas pożyczony. Packi z przedmiotami dostaję od siostry z pracy za darmo, ale mam tylko 2 zainstalowane bo reszta to marnowanie miejsca ;]

All hail the hypnotoad!

Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.12.2008 - 13:38
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem