Sim nie powraca ze swojego sklepu.
Ostatnio jak grałam to pewien sim z mojej rodzinki pojechał na swoją parcelę, ktorą kupil, żeby zrobić tam sklep no i wybudowałam tam sobie ten sklep, poukładałam na pułkach towary, które miał w wyposażeniu no i było ok, a ze szybko musiałam wyjść z gry, a byłam nim na tej parceli to po prostu kliknęlam wyjście zgry i zapisz grę, a kiedy dzisiaj weszlam do miłowa i chciałam wejść w tą rodzinę, to mi wyskoczyło, że jeden z simów jest na tej parceli i czy dalej chce grać ta rodziną, to klikęłam na tak i weszło ładowanie tego sklepu, no i tu się pojawia problem, ładuje się, ładuje i nie może załadować, najwięcej czekałam pół godziny i straciłam cierpliwość, a gra mi chodzi ogolnie szybko bo rodzinka ładuję się około 30 sekund. Próbowałam z otoczenia tez wejść od razu do tego sklepu, ale też się tak ładuje, i teraz nie moge w ogole grać tą rodziną, a nie chce jej stracić, bo już dużo tam osiągnęłam. Jak mam sprowadzić tego sima z powrotem do domu i zabrać wszystkie rzeczy z półek z powrotem do jego wyposażenia ? Zaznaczam, że w downloadzie nic nie mam oprocz kilku tapet, ale wcześniej nie było zadnych problemów, wirós raczej tez mało możliwy, bo nawet tam netu nie mam.
Wiem, że może trochę długo i niezrozumiale to napisałam, ale inaczej nie umiem, jednym słowem jak mam sprowadzić tego sima do domu?
|