View Single Post
stare 06.12.2008, 18:40   #3
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: Mexiss City Etap II >>>HIT<<< część 1

Po pierwsze zmniejsz czcionkę z tych wielkich napisów. Nie jesteśmy ślepi.

Po drugie. Gratuluję konsekwencji i uporu w ciągnięciu projektu, oraz cierpliwości jaka z pewnością była potrzebna, żeby to wszystko opublikować.

Jak na hit to szału nie robi moim zdaniem. Z zewnątrz zwyczajnie, aczkolwiek jest ładnie owszem. Co mnie odrzuciło to McDonald's. W życiu i za żadne skarby świata nie chciałabym mieszkać w pobliżu restauracji zawładniętej przez ohydne, śmierdzące, plastikowe jedzenie konsumowane przez bandy wrzeszczących bachorów. Już nie wspomnę o mieszkaniu w tym samym budynku, w którym znajduje się ów lokal.

Bryła basenu fatalna.

Wnętrza takie sobie. W kuchni użyłeś po prostu gotowego setu. Drażnią mnie nadnaturalnej wielkości telewizory. Na sprzęt takiej klasy bardziej odpowiednim wydaje mi się urządzenie kina domowego w osobnym pomieszczeniu, a nie zastawienie tym połowy pomieszczenia ogólnego użytku. Pomieszczenia, w których nie ma akurat telewizorów świecą w zasadzie pustkami.

Ogólnie może być.
7/10

PS. Dlaczego sonda nie przewidziała opcji pt. "nie". Aż tak jesteś pewny ocen i opinii, że z góry wiesz, że wszyscy się rzucą na pobieranie? To po co sonda?